Inschrijven

Inschrijven op de dag van het evenement is NIET mogelijk.

Veiligheid
Als je deelneemt aan de ObstacleRun Amersfoort, hou dan rekening met onze veiligheidsadviezen:

  • Draag sportieve kleding, liefst met lange mouwen en lange broek i.v.m. schuren op de kussens
  • Meedoen alleen op sportschoenen, dit is verplicht!
  • Je kleding mag geen scherpe uitsteeksels hebben
  • Draag GEEN sieraden of horloges
  • En ook GEEN kettingen, ringen of oorbellen
  • als het kan neem je deel zonder bril
  • EHBO medewerkers zijn aanwezig voor de eerste hulp bij bijvoorbeeld schaafwonden, kneuzingen of andere blessures.

Polsbandje afhalen bij het inschrijfbureau
Je deelnemers-polsbandje (groen of rood) kun je vanaf 09.00 uur afhalen bij het inschrijfbureau (tent) vlakbij de start/finish (rood bandje = geen medaille besteld, groen bandje = wel medaille besteld). Je medaille wordt uitgereikt ná het laatste obstakel. Kijk straks op de pagina indeling startgroepen hoe laat de start van jouw startgroep is.

Je laatste obstakel is de Tobbedansbaan! Hier eindig je met een plons in het water. Het kan dus handig zijn om een handdoek of droge kleren mee te nemen. Wil je niet nat worden? Dan loop je om het obstakel heen.
Op het terrein is horeca aanwezig. Hier ben je welkom voor een kopje koffie, een broodje, of een lekker drankje

Deelname is voor eigen risico
Met je inschrijving voor de ObstacleRun Amersfoort verklaar je dat je in goede gezondheid verkeert en dat je deelneemt voor eigen risico. Bij je inschrijving verklaar je de deelnemersvoorwaarden te hebben gelezen en voor akkoord.

Kosten inschrijven
Deelname 2,1 km € 13,50, deelname 3,6 km € 15,50. Je kunt bij je inschrijving voor € 4,00 een ObstacleRun Amersfoort medaille kopen. Let op: maximum aantal deelnemers: 800. Volg onze sociale media i.v.m. vol=vol.

Locatie & parkeren
De ObstacleRun Amersfoort vindt plaats op de ‘Dekzandrug’, het grote vliegerveld tussen de wijk Kattenbroek en Park Schothorst. We raden je aan om met de fiets te komen. Wil je je fiets zo parkeren dat deelnemers en hulpdiensten niet gehinderd worden? Kom je met de auto, dan kan je het beste parkeren bij de sportvelden aan de Hoolesteeg of aan de Schothorsterlaan.