Inschrijving vierde editie geopend!

Op zondag 13 juni wordt de vierde editie van de Obstaclerun Amersfoort georganiseerd. Het klim- en klauterevenement over gigantische opblaasobstakels vindt -net als afgelopen jaar- plaats op ‘de Dekzandrug’, het grote vliegerveld tussen de wijk Kattenbroek en Park Schothorst. Het is nu al mogelijk in te schrijven voor één van de beide afstanden; de 3,6 kilometer run met 11 obstakels en de 2,1 kilometer run met 10 obstakels.

Afgelopen jaar heeft de organisatie laten zien dat het populaire buitensportevenement voor het hele gezin veilig kan worden georganiseerd zonder aan sfeer en sportiviteit in te boeten. De keuze voor de Dekzandrug en een ruimer opgezet programma maken het mogelijk de startgroepen kleiner te maken en het evenement soepel te laten verlopen.