Inschrijven

De organisatie van de Obstaclerun Amersfoort heeft vandaag -zondag 15 maart- besloten om de Obstaclerun Amersfoort op maandag 13 april gepland staat niet door te laten gaan. Indien het evenement later dit jaar kan worden georganiseerd brengen wij jullie hiervan op de hoogte. In dat geval is je inschrijving nog steeds geldig.

Kosten inschrijven
Deelname 2,5 km € 15,00, deelname 4 km € 17,00. Je kunt bij je inschrijving voor € 3,00 een [nieuw] Obstaclerun Amersfoort medaille kopen en voor € 12,00 een Obstaclerun T-shirt!

Veiligheid
Als je deelneemt aan de Obstaclerun Amersfoort, hou dan rekening met onze veiligheidsadviezen:

  • Draag sportieve kleding, liefst met lange mouwen en lange broek i.v.m. schuren op de kussens
  • Neem deel op sportschoenen, dit is verplicht
  • Je kleding mag geen scherpe uitsteeksels hebben
  • Draag GEEN sieraden of horloges
  • En ook GEEN kettingen, ringen of oorbellen
  • en neem als het kan deel zonder bril

Polsbandje afhalen bij Zandfoort aan de Eem
Je deelnemers-polsbandje (groen of rood) kun je op maandag 13 april afhalen vanaf 08.00 uur, bij Zandfoort aan de Eem, op 100 meter van de start/finish bij het Eemplein (rood bandje = geen medaille besteld, groen bandje = wel medaille besteld). Kijk straks op de pagina indeling startgroepen hoe laat de start van jouw startgroep is.

Deelname is voor eigen risico
Met je inschrijving voor de Obstaclerun Amersfoort verklaar je dat je in goede gezondheid verkeert en dat je deelneemt voor eigen risico. Bij je inschrijving verklaar je de deelnemersvoorwaarden te hebben gelezen en voor akkoord.