Route en obstakels

2,5 KM
Het parcours van 2,5 km heeft 9 (luchtkussen) obstakels (nr 2 is eerste obstakel). De route is autovrij. Professionele verkeersregelaars van Traffic Support en onze vrijwilligers zorgen voor een goede begeleiding van deelnemers en verkeer. Bij elk obstakel zijn medewerkers van de EHBO aanwezig. De foto’s van de obstakels staan hieronder.

4 KM
Het parcours van de 4 km heeft 10 (luchtkussen) obstakels. De route is autovrij. Professionele verkeersregelaars van Traffic Support en onze vrijwilligers zorgen voor een goede begeleiding van deelnemers en verkeer. Bij elk obstakel zijn medewerkers van de EHBO aanwezig.

Bekijk hier de plattegrond van de 4 km route (route 2,5 km gaat over de fietsersbrug rechtsaf via obstakel 2 richting Koppelpoort/Grote Spui). De locaties van de obstakels zijn aangegeven met nummers.

1- Drapiersgilde (alleen route 4 KM), Basejump

Basejump; klim tot een hoogte van 6 meter en waag een sprong in het diepe met de Dubbele Base Jump. Bij de Dubbele Base Jump moet je je tegenstander (en hoogtevrees) trotseren, want je maakt op het eind een sprong naar maar liefst 4 meter omlaag. Die vrije val eindigt op een dik valkussen en hoe halsbrekend dit ook klinkt… uiteraard is de Base Jump 100% veilig

2- Grote Koppel, Take Out Stormbaan

Take out Stormbaan: kruip onder het net, vind je weg door de obstakels en kruiptunnels en knal voorbij de hangende ballen. Vlieg hierna door de ringen en probeer zo snel mogelijk door de muren heen te komen. De Take Out Stormbaan heeft het allemaal in zich!

3- Appelmarkt, Crossfit en 4. dubbele tunnel

Crossfit: bestorm de kruizen en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit is van groot belang! Deze Bootcamp attractie kan met twee m/v tegelijk bestormd worden en beide tegenstanders moeten 6 kruizen verslaan om het einde van de Crossfit te halen.

5- Hof, Spiderweb

Spiderweb, ga als een spin in het web en kruip door drie spinnenwebben, superfun om het met z’n tweeën te doen. Wie is het soepelst en het slimst?

6- Hof, Tunnelslide Stormbaan NIEUW!

Tunneslide Stormbaan: meteen vanaf het begin start je met de eerste beklimming waarna je vervolgens naar beneden glijdt door de tunnels. Zorg dat je daarna zo snel mogelijk klimt over de megarol. Maar pas op! Want voordat je het weet val je van de megarol af naar beneden. Heb je deze weten te verslaan? Ren dan nog een laatste keer door de blokken heen van de Tunnelslide om als eerste over de Tunnelslide stormbaan te komen!

7- Lieve Vrouwekerkhof, Battle Stormbaan NIEUW!

Battle Stormbaan: durf jij de battle aan te gaan? Dit kan op de ultieme Battle stormbaan. Vanaf de start moet je gelijk door de horizontale pilaren klauteren, waarna dit wordt gevolgd met een eerste beklimming. Als je hier als eerste beneden bent volgen er vier verschillende obstakels, waaronder pilaren, X-bogen en horizontale pilaren. Heb je deze obstakels weten te omzeilen? Ga dan als laatste door de tunnels heen en kom als eerste over de finish van de Battle stormbaan!

8- Lieve Vrouwekerkhof, Mega Balls

Mega Balls: spring van bal naar bal en bereik als eerste de overkant van de Dubbele Mega Balls. Klinkt makkelijk? Wees dan gewaarschuwd, want dat is makkelijker gezegd dan gedaan… De Dubbele Mega Balls zijn namelijk meedogenloos!

9- Kleine Spui, Crazy Race Stormbaan “Powered by SKA Kinderopvang”

Crazy Race Stormbaan: laat je helemaal gek maken in Crazy Race Stormbaan! Een unieke en zelfs excentrieke attractie, waarvoor je over stalen zenuwen en timing dient te beschikken. Via de Stepping Stones kom je bij een steile helling die je zonder hulpmiddelen moet bestijgen. Hierna volgt de trechter die maar twee personen tegelijk doorlaat. De Crazy Race Stormbaan eindigt met een slingertouw die je hoog het net in slingert. Klim het snelst over het net en proef de victorie!

10- Eemplein, Tobbedansbaan

Tobbedansbaan: kort maar krachtig: de Tobbedansbaan (6.0M) is het ideale racespel voor jou en je vrienden. Kom als snelste over de finish, of houd een estafette: de Tobbedansbaan staat hoe dan ook garant voor snelheid en ongelofelijk veel lol. Maar wat moet je doen? Het concept is eenvoudig! Eerst beklim je de Tobbedansbaan-helling en vervolgens glijd je van de waterbaan in een tobbe. Dit wordt jouw spetterende finish!

11. Eemplein, Springkussen Kinderen

Springkussen Eemplein, alleen kinderen