Route en obstakels

2,1 KM
Het parcours van 2,1 km heeft 8 (luchtkussen) obstakels (nr 2 is het eerste obstakel). Onze verkeersregelaars en vrijwilligers zorgen voor een goede begeleiding. Bij elk obstakel zijn medewerkers van de EHBO aanwezig. De foto’s van de obstakels staan hieronder. Bekijk de route hier.

3,6 KM
Het parcours van de 3,6 km heeft 9 (luchtkussen) obstakels. Het eerste obstakel van de 3,6 km is de BaseJump (1) voor het Groene Huis. Bekijk de route hier,

1- het Groene Huis (alleen route 3,6 KM), de Basejump!

Basejump; klim tot een hoogte van 6 meter en waag een sprong in het diepe met de Dubbele Base Jump. Bij de Dubbele Base Jump moet je je tegenstander (en hoogtevrees) trotseren, want je maakt op het eind een sprong naar maar liefst 4 meter omlaag. Die vrije val eindigt op een dik valkussen en hoe halsbrekend dit ook klinkt… uiteraard is de Base Jump 100% veilig

2- Take Out Stormbaan

Take out Stormbaan: kruip onder het net, vind je weg door de obstakels en kruiptunnels en knal voorbij de hangende ballen. Vlieg hierna door de ringen en probeer zo snel mogelijk door de muren heen te komen. De Take Out Stormbaan heeft het allemaal in zich!

3- Crossfit & Up and Down

Crossfit: bestorm de kruizen en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit is van groot belang! Deze Bootcamp attractie kan met twee m/v tegelijk bestormd worden en beide tegenstanders moeten 6 kruizen verslaan om het einde van de Crossfit te halen.

De Up and Down daagt je uit om zo behendig mogelijk de stormbaan over te gaan. Na elk obstakel zal je al snel moeten anticiperen op het volgende obstakel Bij deze Bootcamp knaller moet je constant over een obstakel heen en weer onder een obstakel door. Een killer voor je benen!

4- Spiderweb

Spiderweb, ga als een spin in het web en kruip door drie spinnenwebben, superfun om het met z’n tweeën te doen. Wie is het soepelst en het slimst?

5- TimTom Stormbaan

Klauter eerst over de steile helling, spring mee met de springbulten en zwaai jezelf door alle obstakels heen. De TimTom stormbaan is geheel bedacht én ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom en een primeur voor Amersfoort!

6- Slide Track Stormbaan

Klim omhoog tegen de steile helling, glijd in de donkere tunnel en ga niet tot maar dóór het gaatje om het eind te halen!

7-Dubbele Mega Balls

Mega Balls: spring van bal naar bal en bereik als eerste de overkant van de Dubbele Mega Balls. Klinkt makkelijk? Wees dan gewaarschuwd, want dat is makkelijker gezegd dan gedaan… De Dubbele Mega Balls zijn namelijk meedogenloos!

8-Crazy Race Stormbaan “Powered by SKA Kinderopvang”

Crazy Race Stormbaan: laat je helemaal gek maken in Crazy Race Stormbaan! Een unieke en zelfs excentrieke attractie, waarvoor je over stalen zenuwen en timing dient te beschikken. Via de Stepping Stones kom je bij een steile helling die je zonder hulpmiddelen moet bestijgen. Hierna volgt de trechter die maar twee personen tegelijk doorlaat. De Crazy Race Stormbaan eindigt met een slingertouw die je hoog het net in slingert. Klim het snelst over het net en proef de victorie!

9-de Bootcampsweeper NIEUW!

De Bootcamp Sweeper is een nieuwe knaller en je laatste hindernis! Primeur voor Amersfoort! Kan jij zo snel mogelijk door de Bootcamp Sweeper? Ren, spring, ontwijk en knal over de Bootcamp Sweeper, kan jij het aan om te blijven staan? Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje!

Dekzandrug, bij start/finish, Springkussen Kinderen

Springkussen, alleen kinderen