Route en obstakels

2,1 KM
Het parcours van 2,1 km heeft 10 (luchtkussen) obstakels (nr 2 is het eerste obstakel). Onze verkeersregelaars en vrijwilligers zorgen voor een goede begeleiding. Bij elk obstakel zijn medewerkers van de EHBO aanwezig. De foto’s van de obstakels staan hieronder. Bekijk de route hier.

3,6 KM
Het parcours van de 3,6 km heeft 11 (luchtkussen) obstakels. Het eerste obstakel van de 3,6 km is de BaseJump (1) voor het Groene Huis. Bekijk de route hier,

1- het Groene Huis (alleen route 3,6 KM), de Basejump!

Basejump; klim tot een hoogte van 6 meter en waag een sprong in het diepe met de Dubbele Base Jump. Bij de Dubbele Base Jump moet je je tegenstander (en hoogtevrees) trotseren, want je maakt op het eind een sprong naar maar liefst 4 meter omlaag. Die vrije val eindigt op een dik valkussen en hoe halsbrekend dit ook klinkt… uiteraard is de Base Jump 100% veilig

2- Take Out Stormbaan

Take out Stormbaan: kruip onder het net, vind je weg door de obstakels en kruiptunnels en knal voorbij de hangende ballen. Vlieg hierna door de ringen en probeer zo snel mogelijk door de muren heen te komen. De Take Out Stormbaan heeft het allemaal in zich!

3- Crossfit & Pole Run

Crossfit: bestorm de kruizen en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit is van groot belang! Deze Bootcamp attractie kan met twee m/v tegelijk bestormd worden en beide tegenstanders moeten 6 kruizen verslaan om het einde van de Crossfit te halen.

NIEUW! De Pole Run is kort maar krachtig. Ontwijk zoveel mogelijk palen terwijl je op volle snelheid de andere kant probeert te halen. De palen bedekken het zicht en doen er alles aan om jou tegen te houden. Reageer snel en behendig en kom zonder kleerscheuren aan de overkant!

4- TimTom Stormbaan

Klauter eerst over de steile helling, spring mee met de springbulten en zwaai jezelf door alle obstakels heen. De TimTom stormbaan is geheel bedacht én ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom en een primeur voor Amersfoort!

5- Dubbele Megaballs

Mega Balls: spring van bal naar bal en bereik als eerste de overkant van de Dubbele Mega Balls. Klinkt makkelijk? Wees dan gewaarschuwd, want dat is makkelijker gezegd dan gedaan… De Dubbele Mega Balls zijn namelijk meedogenloos!

6-Tunnelslide Stormbaan

De Tunnelslide stormbaan is klimmen, klauteren, vallen en weer doorgaan. Meteen vanaf het begin start je met de eerste beklimming waarna je vervolgens naar beneden glijdt door de tunnels. Zorg dat je daarna zo snel mogelijk over de Megarol klimt. Maar pas op! Want voor je het weet kukel je van de Megarol naar beneden:)

7-Up and Down & Captive Web

Up and Down daagt je uit om zo behendig mogelijk de stormbaan over te gaan. Na elk obstakel zal je al snel moeten anticiperen op het volgende obstakel dat snel weer zal gaan komen! Up and Down is hierdoor een echte Bootcamp knaller. Je moet constant over een obstakel heen en weer onder een obstakel door. Een echte killer voor je benen!

Bij de Captive Web baan je je een weg door vier netten. Laat je vooral niet gevangen nemen! Denk goed na over welke stap je gaat nemen voor je begint, wurm jezelf zo flexibel mogelijk door het Web. Heb jij genoeg kracht om jezelf hier doorheen te wurmen?

8-de Battle Stormbaan

Durf jij de battle aan te gaan? Dit kan op de ultieme Battle stormbaan. Vanaf de start moet je gelijk door de horizontale pilaren klauteren, waarna dit wordt gevolgd met een eerste beklimming. Als je hier als eerste beneden bent volgen er vier verschillende obstakels, waaronder pilaren, X-bogen en horizontale pilaren. Heb je deze obstakels weten te omzeilen? Ga dan als laatste door de tunnels heen en kom als eerste over de finish van de Battle stormbaan!

9-de Spinning Wheel |NIEUW

De Spinning Wheel is te gek. Om de Spinning Wheel snel door te komen heb je alles nodig: je moet snel zijn, makkelijk manoeuvreren en altijd je koppie erbij houden. De Spinning Wheel is namelijk een klein doolhof waarbij twee deelnemers door de gangen moet om aan de andere kant uit te komen. Onderweg zijn allerlei obstakels die ontweken moeten worden. Maar wie niet oplet komt al snel de ronddraaiende stangen tegen en wordt zo weer tegen de grond gedrukt. Ontwijk, wees snel en blijf erbij!

10- de Running Hills|NIEUW

Kan jij de Running Hills veroveren? Ren omhoog, spring naar beneden of klim omhoog en ren naar beneden. Deze stormbaan daagt je uit creatief te zijn en je lichaam op verschillende manieren te trainen. Hill Running is de helft van de Running Hills en is de eerste schuin omhoog lopende opblaasbare stormbaan!

11- de Tobbedansbaan

Kom als snelste over de finish, of houd een estafette: de Tobbedansbaan staat hoe dan ook garant voor snelheid en ongelofelijk veel lol. Maar wat moet je doen? Het concept is eenvoudig! Eerst beklim je de Tobbedansbaan helling en vervolgens glij je van de waterbaan in een tobbe. Spetterend!